To Top

Garantie Tesla

Tesla Model 3, S en x:

Garantie problemen Tesla

Wij zijn klantgericht, flexibel. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Zo willen wij de klant zo open en eerlijk mogelijk informeren over onze producten en vinden wij het belangrijk om ook de nadelen van diverse aftermarket producten uit te leggen. Door onze contacten bij Tesla die wij in de jaren hebben opgebouwd weten wij precies wat wel en niet mag.

Wat mag niet?

TPMS sensoren mogen uitsluitend origineel Tesla zijn, bij gebruik van gekopieerde sensoren zoals merken van Autel, Cub etc zal Tesla uw storing niet verhelpen.
Ook al zal het probleem niet in de sensoren zitten maar in de tpms module zullen zij u niet verder helpen met uw tpms storing.
Wij monteren uitsluitend originele Tesla TPMS sensoren!

Remmen spuiten of coaten? Wij raden dit sterk af, zodra remmen gecoat of gespoten zijn vervalt de garantie op bepaalde componenten van het remsysteem.

Aftermarket velgen? Als er aftermarket velgen zijn gemonteerd zullen deze niet verwijderd worden bij een service beurt of reparatie aan uw Tesla.
Ons advies is dan ook om tijdens een service beurt of reparatie aan uw Tesla de originele Tesla velgen te monteren.
Heeft u de originele velgen niet meer? Geen nood wij hebben altijd een leenset op voorraad voor alle modellen.

Velgen coaten, als de originele velgen gecoat zijn vervalt de garantie op de remschijven.

LET OP: bovenstaande hebben diverse Tesla rijders al mee gemaakt, echter zijn er ook verhalen bekent waarbij het geen probleem is geweest.

Helaas is de consistentie af en toe ver te zoeken.

Social media

Wheelclinic. © All Rights Reserved.   Wij zijn geen onderdeel van Tesla Motors!