To Top

Tesla Model X velgen

Model X velgen van 19" tot 22"

  • Home
  • Velgen
  • Model X velgen

Model X

Onze collectie velgen
Voor de Model X.

Line

Voor de Model X hebben wij inmiddels een divers aanbod van TUV gecertificeerde velgen.
(Afhankelijk van het merk)
Leverbaar van 19" tot 22"

About us

Wat is een TÜV certificaat?~

Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto.

Leverbare velgen real time voorraad en TÜV gekoppeld afhankelijk van het merk
Collectie:

Welke velg kiest u?

Welke velg u kiest, is geheel aan u. Alle velgen op onze website zijn geschikt voor uw Tesla Model X. Maak uw keuze uit onze kwaliteitsmerken waaronder Brock, Breyton, Vossen of 1 van de andere merken. AL onze velgen zijn getest tot minimaal 900 kilo draagvermogen voor de Model X
Welke velg u ook kiest voor uw Tesla, wij zorgen voor de juiste maatvoering en perfecte montage van uw Tesla velgen en banden.
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over ons assortiment exclusieve Tesla velgen.

Winterbanden en wintervelgen

Goede winterbanden en wintervelgen op uw Tesla Model X vergroten de grip en veiligheid op de weg in de winterperiode. Wanneer de temperaturen dalen zal ook uw grip op de weg afnemen. Goede winterbanden zijn dan essentieel om uw rijcomfort te behouden. Door de weersomstandigheden en het strooizout worden de velgen van uw Tesla snel vies. Heeft u een mooie set exclusieve velgen onder uw Tesla? Strooizout kan deze velgen ernstig aantasten. Vooral velgen met gepolijste accenten zijn hier gevoelig voor. Een set makkelijk schoon te houden wintervelgen hebben dan de voorkeur. Er wordt vaak gekozen voor donker gekleurde wintervelgen in combinatie met goede winterbanden. Dit is erg praktisch tijdens de winterperiode. Vuil valt immers veel minder op. Het hebben van een set gemonteerde velgen met winterbanden heeft meer voordelen. Zo is het wisselen en balanceren van winterbanden niet meer nodig. Een winterset is snel gewisseld en staat klaar wanneer het nodig is.

Wenst u meer informatie.

Our Partners

Wheelclinic. © All Rights Reserved.   Wij zijn geen onderdeel van Tesla Motors!