To Top

winterbanden voor Tesla

  • Home
  • Banden
  • Winterbanden

Welke winterband kiest u?
Vier stukjes rubber ter grootte van een telefoon. Dat is het enige contact van een auto met de weg.
Goede banden zijn dan ook essentieel, vooral in de winter. Ook in Nederland, met zijn zachte winters, zijn winterbanden de veiligste keuze.
Gaat u naar het buitenland dan bent u zelfs verplicht om winterbanden te monteren!

Een aantal Tesla banden is voorzien van de zogenoemde Silent of Noise Cancelling systemstechnologie. Deze technologie is speciaal ontwikkeld voor elektrische voertuigen en houdt in dat er aan de binnenkant van de band een schuimlaag zit die ervoor zorgt dat het geluid van de banden gedempt wordt.

Winterbanden Tesla Model 3

Op zoek naar winterbanden voor uw Tesla Model 3? Kijk op de onderstaande link voor alle prijzen. Op zoek naar een compleet set wintervelgen en winterbanden, deze staan ook allemaal online voor u.

Winterbanden Tesla Model S

Op zoek naar winterbanden voor uw Tesla Model S? Kijk op de onderstaande link voor alle prijzen. Op zoek naar een compleet set wintervelgen en winterbanden, deze staan ook allemaal online voor u.

Winterbanden Tesla Model X

Op zoek naar winterbanden voor uw Tesla Model X? Kijk op de onderstaande link voor alle prijzen. Op zoek naar een compleet set wintervelgen en winterbanden, deze staan ook allemaal online voor u.

Wheelclinic. © All Rights Reserved.   Wij zijn geen onderdeel van Tesla Motors!